Slip Stolen – cykler til Paris

Jeg er blevet indsamler. Ja ikke bare indsamler, men cyklende indsamler. Jeg er nemlig blevet en del af Team Rynkeby Holbæk 2023. Og som indsamler skal jeg samle penge ind – derfor fortæller jeg dig denne historie.

Måske kender du Team Rynkeby, måske ikke. Team Rynkeby er ikke et decideret cykelhold – det primære formål er at samle penge ind til kritisk syge børn. Selv har jeg kendt dem længe, for jeg kender flere, der har kørt med i både et og flere år. Resultatet fra det samlede Team Rynkeby Danmark for 2022 blev offentliggjort i september 2022 og lød på 28.943.044 kr., som er overrakt til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Jeg har altid kunnet se det rigtige og vigtige i at deltage, men jeg har ikke rigtig selv syntes, at jeg kunne finde tiden til det. I år har vi sendt yngste søn på efterskole, og selv om det ikke er ham, der tager min tid, så frigør det alligevel noget tid på hjemmefronten. Så nu skal det være – og jeg glæder mig!

Team Rynkeby er et hjertebarn

Og apropos børn. Alle har deres hjertebørn, når det handler om at støtte en god sag. For mig er Team Rynkeby noget af det fineste, man kan støtte. Alt, hvad der bliver samlet ind, går til kritisk syge børn gennem Børnecancerfonden og Børnelungefonden. Jeg kan ikke forestille mig noget, jeg hellere vil bruge tid og kræfter på at samle ind til. Du er nu advaret – jeg kommer også til at prøve at få dig til at støtte sagen … 🙂 Ved indsamlingen gælder samme motto som med bevægelserne i arbejdsdagen: #ALTTÆLLER.

Jeg vil have energi, når dagen slutter

Som en del af Team Rynkeby er der 3 opgaver: 1. At samle ind til det vigtige formål, 2. At være en del af det sociale fællesskab til både træning og andre formål og 3. At cykle til Paris. Hele vejen.

Når vi cykler til Paris, foregår det i løbet af en uge med godt 150 km om dagen i gennemsnit. Alt taget i betragtning er jeg en rimelig habil cykelrytter, men jeg ved, at det bliver hårdt med så mange km på få dage. Lidt som en almindelig arbejdsuge, hvor vi ofte kommer til at køre på og ikke får lagt helt nok restitution ind løbende for at imødekomme belastningen.

Derfor satser jeg på, at jeg kan finde en måde, så jeg bedst muligt kan forvalte min energi over hele dagen og lægge den gode pause ind løbende, så jeg stadig har lidt energi i behold, når vi kommer frem. Præcis som det er optimalt på en almindelig arbejdsdag.

Der går 5 Tour De France-hold på et Holbæk-hold

Der er ingen alternativ tekst for dette billede
Team Rynkeby Holbæk 2021/22

Jeg bor i Holbæk, så selvfølgelig er jeg med på Holbæk-holdet. Vi er 44 på holdet, hvilket i parentes bemærket svarer til cirka fem hold i Tour De France (!). Desuden er der syv personer med i servicevognen til at hjælpe os med alt det praktiske. Det er altså en ret stor trup og et virkeligt professionelt setup, som jeg glæder mig til at være en del af. Vi betaler selv vores egne udgifter til cykel, cykeltøj og hotelovernatninger m.m. Nogle af os tegner derudover et sponsorat, men det er ikke tvungent og vi deltager i arbejdet med indsamlingen til forskellige events.

Der skal være balance mellem bevægelse og restitution

Der er langt på cykel til Paris, så der skal trænes, både fysisk og mentalt. Min egen cykelambition er, at jeg når dertil, hvor en god dag på cyklen bliver ligesom en god arbejdsdag ved skrivebordet. Altså mere et spørgsmål om energi end om antal timer på stolen. Eller i sadlen. Og energien på cyklen skal komme fra min evne til at skabe den rette balance mellem bevægelse og restitution. Præcis som det gælder bag skrivebordet til hverdag.

Dette var kapitel 1 – der kommer flere

Det her bliver ikke det sidste, du hører om ”Slip Stolen cykler til Paris”. Jeg har nemlig tænkt mig at komme med lidt opdateringer i ny og næ.

Men nu vil jeg slippe tastaturet og gøre, hvad jeg til hverdag rejser rundt i landet og formidler ved foredrag, kurser og workshops; nemlig slippe stolen og komme i bevægelse.

Vil du også støtte min indsamling til Team Rynkeby?

Hvis du allerede ved, at du eller din virksomhed er interesseret i et sponsorat, så kontakt mig straks. Du kan også støtte min indsamling i Team Rynkeby Holbæk med at hjælpe Børnecancerfonden og Børnelungefonden ved at bruge dette link:

#teamrynkeby #slipstolen #energi

DEL GERNE DETTE INDLÆG