Bog

Med SLIP STOLEN – for hjernens skyld får du en anderledes vinkel til arbejdet ved skrivebordet.

Om forfatteren

Lone Østergaard har arbejdet med at skabe trivsel og energi på mange arbejdspladser siden opstart af hendes virksomhed Min Krop på Job i 2008. Lone formidler emnet med humor og energi og en klar opfordring til at handle.

Det er igennem årene blevet til individuelle samtaler med tusindvis af medarbejdere ved skrivebordet, og i virkeligheden er det samme udfordringer alle kæmper med. De fælles udfordringer har banet vejen for bogens vinkel – at se på alle undskyldningerne – spotte dem – parkere dem, der ikke fungerer én gang for alle – og erstatte med 8 trin til et mindset i bevægelse.

At stå op i 8 minutter er IKKE svært. Det er beslutningen, der er svær. Når den er truffet – så er det let at skrue markant op for både helbred og energi. Med denne bog når du i mål med at slippe stolen.

For hjernens skyld - og med hjernen som vigtigste makker

Når du forstår alvoren i at sidde for meget – og vælger de lette løsninger til at løse det – så har du implementeret trin nr. 3, som nok er den største ændring i din mentale forvandling:
Tag det alvorligt – og gør det let.

Ikke omvendt! Jeg oplever, at langt de fleste ikke tager det med sidningen alvorligt nok – og derefter overkomplicerer de det og gør det svært. Det skal vi have vendt. 

Fra Lektørudtalelse:

Vurdering: Bogen består af simple råd med stor effekt, som kan anvendes af alle. Det er en motiverende selvhjælpsbog med et positivt og aktivt budskab. 

Sidder du på en kontorstol det meste af dagen – så er denne bog til dig

Vi sidder nemlig stille – alt for meget og alt for længe ad gangen. Udfordringen er, at vi bliver syge af al den sidning, både fysisk og mentalt. Kroppen er skabt til bevægelse – mens verden omkring os bliver mere og mere stillesiddende, både på arbejde og i fritiden. Og løsningen ligger ikke i træning – løsningen ligger i at sidde mindre.

  • Forord ved fremtidsforsker Anne Skare Nielsen og en hilsen fra fremtiden.
  • Bagsidetekst ved Chris MacDonald.

Ved at justere dit mindset og dine vaner på kontoret kan du gøre en virkelig stor forskel for din energi og dit helbred og samtidig optimere din hjernes funktion.

I 8 enkle trin får du opskriften på, hvordan du når i mål med at skabe et arbejdsliv ved skrivebordet, hvor du ikke gambler med dit helbred og din gode energi. Jeg ved, det virker, for jeg har set det ske for så mange medarbejdere, der har holdt ud mere end den uge, som de fleste forsøger sig med, når de skal ændre årtiers vane om at sidde ned.

 

I denne bog finder du viden og inspiration til din mentale forvandling ved skrivebordet og en række lette løsninger – lige til at implementere i din hverdag.

Hentet fra bogens bagside:

”Det kan overraske folk at høre, at den vigtigste grund til, at levende organismer har hjerner, er at gøre bevægelse muligt. Levende væsener som træer behøver ikke hjerner eller et nervesystem, fordi de ikke behøver at bevæge sig. Bevægelse er så dybt forbundet ikke kun til vores fysiske sundhed i vores krop, men også til vores hjerner. Vi lever i en vidunderlig verden, hvor teknologien har løst så mange af de problemer, der har plaget mennesker i generationer. Men selve den teknologi, der har hjulpet os så meget, trækker os også væk fra nogle af vores vigtigste fysiologiske behov.
At blive inspireret til at bevæge sig mere i en verden, hvor bevægelse er blevet tænkt ud af vores liv, er vigtigere end nogensinde. Denne bog giver både inspiration og praktiske råd og er værd at læse.”
Chris MacDonald, humanfysiolog, forfatter og foredragsholder.

Klik på billedet for at se det i fuld bredde. 

Om Lone Østergaard

Lone Østergaard er foredragsholder, fysioterapeut og forfatter og stiftede virksomheden Min Krop på Job i 2008.

Lone er en ildsjæl, der brænder for at hjælpe dine medarbejdere til mere trivsel i arbejdsdagen.

”Vi skal skubbe til en kultur i bevægelse og være bevidste om at højne energien i løbet af dagen. Det er fundamentet for at gå fra flere til bedre timer.”

Lone Østergaard gør det vedrørende, relevant og let at gå til. Med Lone får I en anderledes vinkel på arbejdet ved skrivebordet, som er tilpasset den tid, vi lever i – OG tilpasset fremtiden!