Workshops

Spot barriererne – og find vejen til bevægelse og variation i din arbejdsdag

Mange virksomheder har lavet mange tiltag for at skrue op for bevægelserne i arbejdsdagen. Desværre viser de sig ofte kun at holde kortvarigt eller kun at være interessante for en lille del af medarbejderne – ofte dem, der i forvejen er interesseret i bevægelse og fysisk aktivitet. 

Bevægelse som strategi

Er du arbejdsmiljørepræsentant? HR? Ledelse? Så er du den naturlige ambassadør for bevægelse og restitution blandt dine kolleger.

Hvis vi vil skabe varige forandringer, er vi nødt til at vide, hvad der står i vejen. Hvorfor gør vi ikke det, vi godt ved, vi ”bør” gøre?

Hvad står i vejen hos den enkelte medarbejder og i arbejdskulturen generelt, som gør det vanskeligt at holde fast i de gode intentioner? 

Få alle med i en Slip Stolen workshop

For mange forstyrrelser og for lidt bevægelse. Det er hverdagen og udfordringen for mange medarbejdere i storrumskontorer og på arbejdspladserne ved skrivebordet. 

Brug en workshop til at få ny inspiration, tips og ideer til at skrue op for energi og trivsel i arbejdsdagen via bevægelse, variation og restitution tænkt ind i hverdagen – og få nogle af forstyrrelserne tænkt ud. Ganske få ændringer i vaner og adfærd kan ændre markant på din energi og din arbejdsdag. 

Når du og dine kolleger lærer at fordele energien over dagen og have energi i behold, når I går hjem – så skaber I fundamentet for et arbejdsliv ved skrivebordet, som I kan holde til.

Workshop der passer til dig, dine kolleger og virksomheden

En Slip Stolen workshop er for arbejdsmiljøorganisationen, for ledergruppen, for en afdeling eller en gruppe af medarbejdere, der arbejder sammen. Det vigtige er, at I er sammen om det.

En Slip Stolen workshop giver jer viden om bevægelse, og hvilket udbytte virksomheden opnår, når vi får tænkt bevægelse ind i hverdagen.

Alle workshops er forskellige og tilpasset den enkelte virksomheds situation, hvilket gør det let at tage det lærte med tilbage og dele med kollegerne.

Men der er alligevel en rød tråd, som går igennem alle Slip Stolen workshops.

Punkter der går igen under workshops

Om Lone Østergaard

Lone Østergaard er foredragsholder, fysioterapeut og forfatter og stiftede virksomheden Min Krop på Job i 2008.

Lone er en ildsjæl, der brænder for at hjælpe dine medarbejdere til mere trivsel i arbejdsdagen.

”Vi skal skubbe til en kultur i bevægelse og være bevidste om at højne energien i løbet af dagen. Det er fundamentet for at gå fra flere til bedre timer.”

Lone Østergaard gør det vedrørende, relevant og let at gå til. Med Lone får I en anderledes vinkel på arbejdet ved skrivebordet, som er tilpasset den tid, vi lever i – OG tilpasset fremtiden!

Kontakt information

Book inspirationsmøde

Book en tid direkte i min kalender, som også passer i din kalender.

Send mig gerne en mail

Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at sende mig en besked, hvis du har spørgsmål. Du hører fra mig så hurtigt som muligt. Brug kontaktformularen her – eller send en mail på info@slipstolen.dk.